LIVING IN THE ENCOUNTER
SEDMI EVROPSKI KONGRES ZA OSOBE SA SMETNJAMA U RAZVOJU
BEOGRAD, SRBIJA
31. MAJ – 03. JUN 2018

Go to PROGRAM

PROGRAM

Preuzmite specijalno osmišljen program kongresa koji obuhvata umetničke i zanatske radionice, gradske obilaske, svečano otvaranje, gala večeru, kao i veliku „Balkan” žurku!

Go to Registracija

Registracija

Saznajte sve o registraciji, kotizacijama, kao i uslovima i načinu plaćanja.

Go to SMEŠTAJ

SMEŠTAJ

Hotel Crowne Plaza je ujedno i mesto održavanja ovogodišnjeg kongresa. Crowne Plaza pruža najoptimalniji izbor smeštaja svim učesnicima kongresa.

Go to ČESTA PITANJA

ČESTA PITANJA

Posetite stranicu i pronađite odogovore na najčešće postavljana pitanja u vezi sa transportom, smeštajem, programom i benefitima učestvovanja na kongresu.

Prošlo je gotovo dvadeset godina od prvog kongresa „Živeti u susretu”, održanog u Berlinu 1998. godine. Njegov impuls nas je vodio širom Evope: od nemačke prestonice i velikih gradova poput Dornaha, Praga, Haga, Beča i Brisela, sve do Balkana.

O NAMA

ČOVEK JE ČOVEKU ANĐEO.

Prvi put u svojoj istoriji Beograd će biti domaćin Evropskog kongresa za osobe sa smetnjama u razvoju „Živeti u susretu“. Ovogodišnji program specijalno je osmišljen kako bi više od 600 učesnika ohrabrio da budu samouvereniji i produktivniji članovi društva. Fokus prvog kongresa u Berlinu bio je na društvenom položaju osoba sa posebnim potrebama. Kasnije, ovaj fokus je preusmeren na razvoj međuljudskih odnosa samih učesnika. Okupljanje u Beogradu 2018. godine dostići će najviši nivo: Čovek je čoveku anđeo!

ORGANIZATORI

Thomas Kraus

Osnivač evropskog kongresa „Živeti u susretu“
Sociolog Tomas Kraus je inicijator globalnog pokreta „Živeti u susretu” koji se zalaže za široku društvenu inkluziju osoba sa smetnjama u razvoju. Opširnije

Živimo zajedno

Udruženje za pomoć osobama sa posebnim potrebama
Udruženje „Živimo zajedno“ je nevladina, humanitarna i neprofitna organizacija za pomoć osobama sa smetnjama u intelektualnom razvoju. Opširnije

DMC Vekol

Destinacijska Menadžment Kompanija
DMC Vekol je srpska domaća kompanija sa dvadesetogodišnjim iskustvom u profesionalnom planiranju i organizaciji događaja Opširnije

ISKUSTVA

Registracije za Sedmi evropski kongres za osobe sa smetnjama u razvoju “Živeti u susretu” su otvorene.

Vesti

KONTAKTIRAJTE NAS